Referencer

Referencer

Her er et udvalg af referencer. Se hele listen her 

cbs_logo
nykredit
nordea
telenor
nielsbrock
deloitte
pekinguni
Bech-Bruun2
ey
novo
ida_logo_viden
di
aalborguni
syddansk
au
carngie
huaweii
oure
via
hb

“Folk var vilde med Christina Boutrup, og deltagerne var meget aktive og spørgelystne, da hun gennemgik sit syn på Kinas indtog i Europa med udgangspunkt i bogen “Den røde Løber”. En deltager skrev efterfølgende: ”Hold da op, hun var god og inspirerende. Og en super energi”, mens en anden kommenterede: ”Selv om jeg har rejst i Kina de sidste 25 år og vi har haft og har succes i Kina, var hendes foredrag inspirerende og en stor oplevelse at lytte til. Det er altid dejligt at møde intelligente mennesker der har en enorm viden om et specifikt emne, og som brænder for sagen.” At gymnasiets rektor deltog og også efterlod en rose: ”Det var vældig inspirerende at høre om Kina – og kunne godt danne grundlag for en dimissionstale” tyder på at Christina ramte bredt og gav alle noget med hjem at tænke over. En varm anbefaling af Christina Boutrup fra Vesthimmerland!”

Dan Skovgaard, erhvervschef, Himmerlands Udviklingsråd

“Christina brænder igennem. Hun leverer sine foredrag med engangement og hjerteblod – og altid med dyb faglig indsigt. Det er med rette, Christina Boutrup bliver betegnet som Kina-kender.”

Pia Fuglsang Bach, Business Community Redaktør, Berlingske Media

“Christina Boutrup er en fremragende formidler. Med entusiasme, humor og stor fortælleglæde formår hun at overlevere komplekse indblik i den kinesiske mentalitet og vækstrate, så man ganske enkelt glemmer tiden. Foredraget om Kinas fremmarch er en aktuel og øjenåbnende introduktion til det fremadstormende Kina – relevant for erhvervsliv såvel som privatpersoner.”

Pernille Taagaard Dinesen, Museuminspektør, Aros.

“Mange af vore kunder er ikke talnørder. De vil selvfølgelig gerne have gode afkast, men for de fleste handler tilværelsen om meget andet, herunder gode oplevelser. Det står Christina Boutrup for. Hun evnede at give os nyttig ny viden med power og gennemslagskraft. Vi er meget begejstrede for hendes indsats.”

Peter Nielsen, Private Banking Chef, Sydbank

“Det var et helt igennem fantastisk godt foredrag, hvor alle blev klogere. Christina Boutrup er en elementær super god formidler af det stof, hun brænder for. En stor fornøjelse, som vi helt sikkert skal gentage!”

Simon Frejvald, Oure Højskole

“Den objektive økonom og den farverige journalist krydser Kina. Det var hvad i alt cirka 250 bankerådsmedlemmer blandt andet kunne opleve til to arrangementer i foråret 2012. Christina bidrog til arrangementerne med meget mere end det farverige. Både under idéudviklingen, planlægningen og eksekveringen havde vi god gavn af Christinas indsigt i og erfaring med Kinas kultur, udvikling og forretningsmæssige muligheder. Samtidig bidrog hun med journalistisk tæft og overbevisende formidlingsevner. Læg dertil et højt energiniveau, der når helt ned på de bagerste stolerækker. Jeg er ikke i tvivl om, at Christina har en god del af æren for nogle meget vellykkede arrangementer.”

Frank Vang-Jensen, adm. direktør, Handelsbanken