Foredrag

Foredrag

Christina Boutrup er en erfaren underviser og foredragsholder, som kombinerer stor faglighed med stærk formidling – uanset om det er for 300 mennesker eller en lille gruppe.  Alle foredrag og workshops bliver skræddersyet efter ønske, men herunder ses nogle eksempler på de mest populære titler.

Se referencer her ❯

Det nye Kina

I dette foredrag sætter Christina Boutrup fokus på den store forvandling af Kinas økonomi – fra Made in China til Made by China. Selvom det kinesiske skolesystem er mest kendt for at producere disciplinerede robotter, blomstrer innovationen i Kina. Kinesiske virksomheder er for alvor begyndt at tage markedsandele på verdensmarkedet, og når det handler om sociale medier og e-handel, er de flere år foran Europa og USA. Måske er det ligefrem blevet tid til at kopiere kineserne!

Kina på fremmarch

Kinas indflydelse i verden vokser – både økonomisk, politisk og kulturelt. Hvad betyder det for os her i Danmark og Europa – og hvordan skal vi forholde os til den nye supermagt?

Få svaret i dette foredrag, som er baseret på Christina Boutrups rejser rundt i kinesernes fodspor. Foredraget giver indblik i de muligheder og udfordringer det nye fremadstormende Kina giver et lille land som Danmark, og hvordan kinesiske investeringer og en aktiv strategi for udbredelsen af kinesisk kunst og kultur baner vejen for såkaldt blød magt.

05
03-1024x683

Den kinesiske model

Donald Trump er på trods af sine kontroversielle holdninger blevet præsident i USA, og hans passive udenrigspolitiske linje kan blive en kæmpe mulighed for Kina. I takt med, at USA mister international indflydelse, taber vestlige demokratiske værdier terræn. Samtidig vinder den kinesiske model frem i mange udviklingslande, hvor man med fascination ser på det kinesiske vækstmirakel og glemmer bagsiden af medaljen i form af sociale og miljømæssige konsekvenser.

I foredraget giver Christina Boutrup sit bud på, hvordan det kinesiske kommunistparti vil bruge sin voksende indflydelse i fremtiden, og hvordan det vil påvirke os i Europa og Danmark.

Sweet & Sour – sådan tackler du Kina og kineserne!

Foredraget handler om muligheder og udfordringer i Kina anno 2016 baseret på hundredvis af interviews med erhvervsledere i Danmark og Kina. Indholdet varierer efter ønsker og interesser, men der bliver lagt vægt på de vigtigste kulturelle forskelle, og deltagerne får konkrete værktøjer til effektiv kommunikation med kinesere.

Workshop

Alle foredragene kan kombineres med en workshop, der typisk varer 3 timer og byder på øvelser og diskussion, hvor deltagerne bliver udfordret på deres viden og verdensopfattelse. Deltagerne får ny viden, gode råd og konkrete værktøjer, som de kan bruge i deres arbejde

Booking

For at give dine medarbejdere, medlemmer eller kunder det optimale udbytte af et foredrag eller en workshop, er det vigtigt at afstemme ønsker og forventninger til indhold og output på forhånd.

Kontakt Christina Boutrup angående foredrag ved at skrive til info@christinaboutrup.dk eller ring på +45 26294047.